maandag 17 oktober 2011

Back to black

Lurex Top - Zara, Jeans - H&M, Gympen - Converse All Stars, Oorbellen - H&M, Armband - Vintage

Nu de winter eraan komt vind ik het moeilijk om mooie foto's te schieten voor een outfitpost. Het liefst doe ik dat buiten, in het licht, een beetje uit de zon. Maar 's ochtends vroeg sta ik erop met natte haren en dikke ogen en 's avonds is het zo snel donker. Deze zondag doet haar naam eer aan, de zon schijnt de hele dag! De laatste dag voor een t-shirt denk ik, en dus trek ik mijn favoriet aan: een zwarte met lurexdraad en een zakje op mijn borst (op de foto niet zo goed te zien). Zwarte jeans en all stars eronder, comfortabel voor deze rustige zondag. Helemaal in het zwart, just how I like it!

With winter coming up, I find it hard to shoot nice pictures for an outfit post. I prefer outsidein the light, a little out of the sun. But the in the morning I got with wet hair and thick eyes, and it's dark early in the evening. This Sunday is doing to its name, the sun shines all day! The last day I can wear a tee, I think, so I withdraw my favorite: a black with  lurex wire and sachet on my chest (not seen in the picture). Black jeans and all stars with it, and the outfit is as comfortable as this quiet Sunday. All in black, just how I like it!

Titel: Back to black - Amy Winehouse

2 opmerkingen:

  1. Zelf ben ik niet zo van de Alllstars. Juist omdat het misschien de laatste zomerdag is had ik voor een iets vrolijker combinatie gekozen. Het T-shirt is prima, maar met de zwarnte jeans wordt het wat massief. Een legging met zwartwitte zebraprint en rode of zwarte pumps of ballerina's contrasteert en is wat vrolijker, maar ik heb makkelijk praten: ik heb een zeer ruime garderobe.

    BeantwoordenVerwijderen